Jeugdzeilen

Nieuws

Wil je tussentijds kijken of zeilen wat voor je is? Kom langs op één van de lesdagen.

Programma jeugdzeilen 2019

De lessen vinden elke week plaats vanaf 6 mei tot de zomervakantie tenzij anders vermeld in het schema.

Zondag 14 april Zwembad les voor alle groepen Zwemvesten testen en gekleed zwemmen
Zaterdag 4 mei Bootjes uit de stalling. Schoonmaken en repareren  Groep 2 en 3 zullen gevraagd worden om te helpen!
Maandag 6 mei Start lessen op maandag, woendag, donderdag en zondag Lestijd van 18.30 tot 20.00 uur op maandag , woensdag en donderdag
Hemelvaart Donderdag 30 mei les verplaatst naar dinsdag 28 mei
Pinksteren Maandag 10 juni les verplaatst naar dinsdag 11 juni
zondag 16 juni Wedstrijden Combi Zuiderzee Onder voorbehoud
zondag 30 juni Wedstrijden Combi Enkhuizen Onder voorbehoud
Maandag 8 juli Laatste lesweek voor de vakantie
Zaterdag 6 juli Afzeilen Laten zien wat je afgelopen jaar hebt geleerd!
Zaterdag 13 juli Zomervakantie tot 25 augustus Maandag 26 augustus start vrijzeilen
 Zondag 1 september  Wedstrijden in Edam (datum onder voorbehoud)

Actuele foto's en informatie vind je op Facebook en Instagram
Instagram is besloten en alleen voor leerlingen en ouders van het jeugdzeilen. Vraag je toegang aan voor recente foto's van de activiteiten.